Tuesday, November 30, 2010

25% punya pasal!

hye :)


alhamdulillah. hari ni lepas lagi 1 paper. tinggal 2 paper lagi. so, bila exam dipagi hari menggelupur la semua kelaparan. then 5 budak yang ingin membesar ni decide nak pegi makan cik pizza. woi perempuan. tiaptiap hari ko makan fastfood kan. semalam makan key ap ci. ni berpunca apabila mek eika bawak balik voucher 25% yang bertarikh luput 30nov2010. so demi nak menggunakan voucher itu. sume fastfood yang berkenaan kami dah terjah. hohoho. 




 muka lapar. sila simpati.



 kami yang tak sabar.



 whoa. nyum.nyum. saya makan 3 slices.



 habis dah. yeay!



muka kenyang. hohoho~



*****

lets talk about exam ( nada serius ). seriously exam kali ni takde paper yang saya betolbetol confident boleh jawab dengan jayanya. yang boley buat saya keluar exam hall dengan senyum bangga. takde satu pon. empat paper sebelom ni buat saya senyum kelat je. tsktsk. harap 2 paper lagi ni de sinar harapan. eceh ayat.mintak lempang kott. dah. till then.



p/s - berhutang 2 tag and 1 contest. nanti saya buat ye. ehehehe.
     - bibir sakit. merekah. cakap kena cover. tak boleh senyum lebar.


with ♥ lola

♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

2 0 merepekmeraban:

HaKim LeLaKi BiAsA said...

perghhh...xpe..x ajak owg...(sedih)

♥miSSLoLa♥ said...

err. kamu bukan tak makan pizza ke? nanti munt.. sambung sendiri. muahahaha