Tuesday, November 23, 2010

entry nak cepat!

hye!



sebab nak type cepatcepat ni sebab esok my 1st paper. lihat la header baru saya. kredit tuk anak mak sebab tunjuk ajar ku sifu. pastu, malam karang ade kelas. esok ada paper. giler kan boleh ade kelas tutorial malam final exam. tapi saya nak study untuk esok. confirm la tak boleh pegi kelas. kang kalau die bagi tips camne. haish. dah la. malas nak pikir lagi pasal tu. 


dah takde idea nak bebel lagi sekarang. otak dah penuh dengan notanota FM. sila goyang dengan statement diatas. plus saya tengah lapar. nak makan nasi goreng ayam. err. hilang segala harapan nak turun 5kg! 


bye!




p/s - pe perasaan kamu and kamu bile kawan yang kamu kenal buatbuat tak nampak bile jumpa. rase macam nak lempang kan. tapi cakap je la. tak brani pon. lastlast block kat FB je. hohohoh~



♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

0 0 merepekmeraban: