Monday, November 29, 2010

lets story about today! err..i mean yesterday~

hye :)


amaran : entry ini tanpa gambar. sila bosan!


hari ini adalah kebosanan dan penuh kemalasan. as usual. fesbuking. blogwalking. terjah sini sana. edit background. kegiatan yang sangat berilmiah untuk student cam saya. awww~
eh. saya jatuh cinta dengan 1 lagu tu la. nanti saya post. 

hari ini penuh dengan gelak ketawa. eh macam semalam ko tak gelak plak kan syu. hahaha. 

hari ini mak,ayah.adik iz,along,abang apis & mayra pegi MAHA. papetah. time angah dah balik johor la korang nak jalanjalan kan. sangat tak puas hati kat situ. 

hari ni satu hari hanya lagu 'i turn to you - cristina aguilera' je bermaen kat kepala hotak ku. 

hari ini baru saya sedar yang saya tak pandai sebut K.E.K~ yup KEK. korang cuba sebut!
saya cuma pandai makan je expecially bluberry cheese. nyumnyum.

hari ni pagipagi lagi kepala saya sakit sampai saya nangis pastu makan ubat pastu terus pengsan.takpe. dah biase. tapi masih tatau nape kepala ni teramat sakit secara tibetibe. sakit sampai kena nangis. haish. bukan ko memang kememeh ke. dari kecik suke nangis kot. hohoho. pelakon airmata terbaek abad ini.


tamat la kisah hari ini. jumpa hari esok pulak.bubye.


p/s - saya tersenyum sorangsorang bile sorang mamat arab ni jadi follower saya. n saya terus follow die balik.
     - gerimis dan hujan tu sama tau sayang!
     - mekacih tuk kamu yang nyanyi tuk saya. sure tak tido malam ni. :p


with ♥ lola

♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

0 0 merepekmeraban: