Friday, November 12, 2010

mari menaip bersama.

hye there!

serious sy dh muak menaip tender tuk subjek perolehan ni.
grRRRrrr
sila tabah wahai hati.tapi tak kesah sangat la sebab 4 lagi kawan saya juga mengalami penderitaan yang sama. menaip tanpa henti walaupon digoda dengan facebook dan Ym. tapi saya masih ketinggalan dengan kawankawan saya. yela. notebook ini keyboard nye kecik. so mane bleh taip lajulaju plus selalu je hang. ish. siyes banyak dugaan kot. lagipon saya kan takde pengalaman menaip macam secretery. hahaha. wey syu banyak plak alasan ko kan. lempang kang.

eh. saya nak taip entry panjangpanjang lagi tapi tak dapat menahan bau diri sendiri yang tak mandi lagi. so sila imagine cara saya menaip sambil tutup hidung. muahahah.
dah. tu je nak cakapcakap.


p/s - cemburu sama adik iz bila dapat duit sebab dapat result agak best. haish. adik cpt la blanje angah.
- bella! entry tanpa pic bosan x? pls leave ur comment~


♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

2 0 merepekmeraban:

♥ηαβειια♥ said...

hahaha. dikesempatan ini. sy ingin mengomen. grey ini terlalu dark. sila kasi cerah sikit =)

MiSsLoLa said...

err. dh cerah skit. okey x??