Sunday, November 21, 2010

study ♥ belog

assalamualaikum :)


2 more days before my 1st paper : FM ( facilities management ). cuak ke?? haruslah. sebab tak study lagi. masih dalam proses buat nota. haish. cmni ke nk score. saya takot. tapi saya masih lagi ade hati tuk berbloging. semalam pon sempat keluar jap. pegi popular nun di batupahat sematamata nak beli pen 3 batang dan jua pemadam. err. tah pape je perempuan ni.pastu, sempat lagi jalanjalan round 1 bpmalll sambil terjatuh cinta ngan 1 dress itu.err actually bukan terjatuh cinta. tapi dah lama suke dress camtu. next tyme datang kalau ade lagi confirm saya rembat. *wink*wink*



baju ditangan itu adalah pujaan.ehee~



 mau cerita pasal kesayangan jugak. en miawmiaw sangat busy this weekend. cal pon tak bleh angkat. anyway, congratulations eh chelsea kalah kot malam tadi. hohoho~



p/s - saya fall in love dengan hp sendiri!!

♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

0 0 merepekmeraban: