Saturday, November 27, 2010

weekend = enjoy

hye :)



weekend adalah hari untuk mengenjoykan diri dengan fesbuking and blogging sepanjang hari. sedar kul 9 pagi itu pun sebab dengar parents my housemate datang. pukul 10 baru bangun secara rasmi. pastu buat aktiviti gotongroyong dengan sibella. since exam ni memang takde masa lansung nak mengemas. then tolong masak and makan and tido balik.
 DONE!


*****


err. dalam wishlist nak tengok 3 movie. tapi semalam sempat tengok 1 movie je. itupun midnyte movie. cangkung ngangkung. gelakgelak plus seram gak la. duk tepi sekali. sangat menyesal disitu. bila tyme scene seram je tutup mata dengan tudung. boleh macam tu? muahahaha. tapi hati tetap mau tengok harry porter and rapunzel. :(



layan gambar jap.



 berlatarbelakangkan 'artis indon terbaek'



 gambar paling fav semalam



 acara wajib. tapi ni poster harry porter. blasah je la. asal ade.



tuan tanah kedaung a.k.a syulola
( badan makin membesar bagaikan juara )



esok nak bangun awal sebab dah janji dengan nabila la nak makan roti canai kat kedai depan rumah. yeay! okey. dah. nak pokus tengok cerekarama.


p/s - yes! i am stalker on your page. so what??


with ♥ lola

♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

0 0 merepekmeraban: