Thursday, November 25, 2010

wishlist!!

assalamualaikum!



abes je paper esok lepas la dari 3 azab dunia. tinggal 3 azab lagi. err. kenapa rasa sem ni cam susah jer nak jawab exam ye. ececeh ko sue. cam la semsem lepas boleh jawab dengan jayanya. dushdush. tapi pelik. lain baca lain pulak yang keluar. yang aku tak study tu keluar sampai dua soalan pulak kan. dah. full stop. past is past. sila study untuk next paper.



*****



minggu ni nak tengok muvie marathon boleh tak?? err. cerita yang dalam wishlist aku ialah


.
.
.
.
.
.


 ouh. sesuai tuk perempuan yang suke berangan~


 cerita cambest ini sesuai menghiburkan hati yang lara~


dan juga ini. helmi harry porter kesayangan. *wink*wink*


tapi yang ini tak masuk dalam wishlist.



.
.
.
.
.




maafkan saya dr.R~~


p/s - mau ketemu ke tak. hati berbelah bagi 8. hohoho~



with ♥ lola

♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

0 0 merepekmeraban: