Friday, December 31, 2010

bebel terakhir di bulan disember.

cepat jer masa berjalan. mak cakap. baru je rasa hantar adik masuk darjah satu. ni dah nak hantar masuk asrama. ai dah start sedih time tu. cepatcepat masuk bilik. tak nak dengar ayat seterusnya. bialah mak dan adik iz jer berada di situasi itu. kurang 12 jam sebelum hantar adik masuk asrama. jauh. kat Kuala Lumpur. 2jam setengah dari umah. mungkin ada hikmah. adik mungkin lebih matang lepas ni. lebih menghargai masakan mak selepas ini. akan mengingati tarikhtarikh penting seperti birthday mak n ayah. dan laenlaen. FYI, adik iz sangat lah cerewet dan manja terlampau juga masih tido dengan mak.



switch on mood hepy balik.



esok ialah tahun baru. 1 january 2011. semua itu adalah hanya angka. jangan terpedaya. ( motip!! taknak mengaku sudah tua ). tiada azam yang perlu dilistkan. kesimpulannya, hanya mau yang terbaek untuk diri sendiri, keluarga dan kawankawan baek. 



review pasal 2010 sikit. perempuan berumur 24 tahun ni sangat la boring hidupnya. tak lari pasal study kat uthm dan lifenya. juga kisah cintanya yang diselangi ayaq mata ( ayat novel ). takde pape yang menarik. suka mengenjoykan diri tyme banyak duit. duduk diamdiam bila takde duit. sila contohi perangai mulia ini. ditemani 4 orang kawan yang sangat lah sempoi+emo+cool+poyo. merekalah 5 budak hitam. terdiri daripada bella, muni, pija and eika dan saya. suke gadoh sesame sendiri. pastu baek. juga suka membuat latihan vokal bersamsame. hahaha. mereka dan saya adalah kanakkanak tadika yang hepy. friends forever.



 xoxo



p/s - siyesly from deep of my heart. saya tak rela kamu pergi PD. cuba buat kamu paham. tapi kamu tak paham.



with ♥ lola

♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥