Wednesday, December 22, 2010

bibik oh bibik!!

hamek ko. lama kan saya tak update. actually sekarang saya kat rawang. menjaga anakanak auntie merangkap sepupu sendiri. busy sangat okey. tau la kalau menjaga budakbudak ni. memang takde masa nak update belog. baru je on lappy kang ta pe benda die tekan. nak tunggu die tidur, time tu saya pon tidur skali akibat kepenatan. 



auntie a.k.a boss



cerita pasal perjalanan dari pahang ke melaka ke rawang adalah tak mencabar. biasa je. hahaha. eh tadi before tekan button new post cam banyak idea. tibatiba sekarang lost. agak bosan di rawang. nak balik pahang. tatau kenapa. naseb ada didi. adik bawah saya. die sekarang dah keje. yeay. bley paw die kalau takde duit. ( ape yang ko merepek ni shu ).



kenduri kawen again!


tgk muka umairah. cam terpakse. lempang kang!!



so hari ni baru 1st day jadi bibik. tak banyak cerita nak share cume naseb malang. can u imagine. jari saya boleh terluka secara maraton. mulamula jari yg last tu. tatau nama jari pe. pagipagi lagi dah tersepit kat pintu pagar rumah. wtFish. mula rasa kebas. 2,3 jam gak la. dak kuar darah dah time tu. budget kuku dah patah. ouh rupanya tak. hahaha. petang tadi middle finger tercucuk kt earing kakak. berdarah lagi. then makan tadi boleh pulak jari terlunjuk tercucuk dengan tulang ikan. hahaha. what a day?



later update lagi. no more idea. pic pon tak banyak. malas nak korekkorek.


p/s - congrate adik iz dapat dapat skool yang cam adik nak!


with ♥ lola

♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

4 0 merepekmeraban:

nub said...

uuumaangaii..jari lak mangsa nya an...

hahaha

miyoshu212 said...

bak cni nk tolong jage..ekeke.. :D

*singgah cni n follow...follow me back yea...btw...nice blog..:D

♥miSSLoLa♥ said...

nub > itulah pasal.haish.

♥miSSLoLa♥ said...

miyoshu > nak tolong jaga? meh ar. =)