Tuesday, December 28, 2010

cerita kedai kopi!!

hye peeps :)


apa yang orang selalu cerita kat kedai kopi?? mestilah pasal politik serta isu semasa. (maen teka jer ni). tak kan la cerita pasal ko pakai peti ais jenama ape? langsir beli kat mana? erk! macam kat pasar sudah. mestilah tak kan. itu cerita pempuanpempuan.



actually. entry ni takda kena mengena pon dengan tajuk tu. tajuk je mau gempak. muahahaha. saya sekarang kat pahang. semalam sampai. lambat sehari dari plan asal. penat sangat balik semalam. dengan begbeg nye lagi. time naek train dari rawang ke seremban tu tak rasa sangat. tapi bila jalan kaki dari stesyen komuter seremban ke terminal1. seriously cam nak je campak kan 1 beg. bawak beg macam nak pindah terus kan. padan muka untuk diri sendiri.



dalam mud yang suram sebab baru lepas check result. T____T



insyaAllah. nak yang terbaek lagi sem depan. saya tau kemampuan diri saya tak bagus mana. saya cuba akan buat yang terbaek dalam tahun terakhir kat sana. harap 2011 adalah yang terbaek. untuk kawan yang terbaek. bella. pija. eika n muni. result kamu adalah yang terbesh. congrate kawankawan. 



later update with picca. daa.



with ♥ lola

♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

0 0 merepekmeraban: