Friday, December 10, 2010

Live Update frOm my rOOm~

penat. penat. penat. dan ngantok. hahaha. saya sekarang kat chemomoi dah. dah balik cuti yang tak berapa nak lama. semalam gerak dari parit raja ke rawang dulu. then tadi petang baru balik pahang. panjang kot nak cerita perjalanan dari parit raja sampai pahang ni. yang penting sempat dating. rindu ouh sama si mata sepet itu. dahdah. terlebih gedik plak. muahahaha.



*****



bad news is 2 subject dah tau result yang agak kecewa. tapi bersyukur. sebab lulus. itu usaha saya. and itu result yang saya dapat. 



okey la.later update with picca. sekarang kepenatan melampau. betis sakit. feeling dah macam orang tua.



with ♥ lola

♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

0 0 merepekmeraban: