Saturday, December 25, 2010

Santa Claus yang Busy pada hari Sabtu

assalamualaikum dan selamat krismas untuk yang sambut menyambut. malam tadi saya tak tunggu pun santa claus datang. sebab rumah saya takde corong asap. (terpengaruh cite omputeh).  tyme krismas je mesti nak tengok cerita home alone. macam dah tradisi. eh korang pon macam tu tak? err saya sorang je eh. 
okey abaikan. nampak sangat entry takde tujuan kan. 



cute meyh. tyme die kecikkecik la. dah besar biase jer. eceh. 



esok saya akan balik pahang. hoyeyhoyey ( sambil joget sorangsorang ). gumbira okeyy. plus esok mau keluar berchenta jugak. bukan berdua. tapi bertiga. bawak izaty my cousin yang saya jaga ni. sebab dah janji dengan die. kalau perangai die okey minggu ni saya akan bawak die jalanjalan plus tengok wayang itupon kalau sempat la. mama die pon dah bagi permission. lepas hantar die nanti saya terus balik pahang menggunakan perkhidmatan komuter. (perlu ke guna ayat skema?) muahaha.



malam tadi Anugerah Skrin si Mia Sara itu sangatlah comel. geramgeram. pesanan untuk Mia Sara kalau dah besar nanti jangan pegi majlis camni berkemban tau. sila pakai baju yang yang cukup kaen. 



super cute disamping lisa surihani.



entry abes secara tibetibe lagi. okey bye.



with ♥ lola

♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

2 0 merepekmeraban:

iniialahaku said...

dua2 ni trsgtla kiut miut gitu..awww..trgoda mak oi...hahaha

♥miSSLoLa♥ said...

iniialahaku > sangat cute ^o^