Sunday, January 30, 2011

kenapa saya terdetik membuat blog....

happy sunday :)





mood hujan adalah untuk menjoinkan diri dengan kontest terompah caring. walla~ bile baca pasal contest ni jer. hati ni terus memberontak nak join. hahaha. giler eksited. plus dak terompah ni student uthm gak. tapi I tak penah jumpa pon.


kenapa saya terdetik nak buat blog? actually dis is my second blog. I telah menjadi silent reader for so many years. sila salute eyh. so yang buat I terdetik untuk buat belog ini ialah peer influence. errr. rakan sebaya yang saya maksudkan mestilah my best friend merangkap my roomate. macam best tengok die edit belog bagai kan. plus my housemate semua ada belog kecuali si kak moon. so tyme yang nak mulakan tu I started with bukak akun gmail yang baru. then i create dis blog. baru lagi berusia 2 bulan dan 3 minggu. baru nak belajar merangkak. belum berjalan dan berlari lagi.saya pon nak follower ribanriban gaks. ^-^


sejuta penghargaan untuk bella. pija. eika & muni. marilah bersamasama berbloging.
lupe plak nak tag lagi 2 org blogger.
  1. azie
  2. analia


with ♥ lola

♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

6 0 merepekmeraban:

fairuzhani said...

hohoo. aku pon uthm!

♥miSSLoLa♥ said...

fairuz > hahaha. dah tau u uthm gak. bile bley jumpa blogger faymes cam u ni?? waiting for that~

Rara Farah said...

kire blogger newbie tapi ada pengalaman la nie..ok la tuh...good luck

♥miSSLoLa♥ said...

rara > hehehe. lebih kurang la. ^-^

nub said...

hepy bloging! =)

athirah said...

good luck dear :)