Tuesday, January 18, 2011

saya berpindah. dan saya okey.

hye peeps :)


ini adalah percubaan kedua bermalam di KKTU (kolej kediaman taman universiti). alhamdulillah. semua okey. barang dah bawak sikitsikit mengunakan perkhidmatan bas. akan berpindah secara rasmi pada hari khamis bersamaan 20 january 2011 sempena hari taipusam. kawankawan yang berminat untuk membantu silalah. sangat dialukan



*****


 tibetibe saya rase yang saya sangat happy dengan life saya sekarang. tah. kenapa baru sekarang rase macam tu ye. mungkin sebelom perasaan macam haremmm. tapi hidup sedikit tak terurus. kalau classmate saya perasan dan punya perasaan mesti dieorang perasan saya asyik pakai tudung yang sama which is tudung syria hitam. pakai baju pon ala kadar jer. malas wei. seriously. korang ingat aku takde nafsu ke nak pakai shawl and makeup bagai. tapi. tah la. hidup terumbang ambing. (ayat mintak simpati).



 *****


got call from my mum. sedih. wahai adik sayang. kenapa susahkan hati mak. sampai mak terasa. sedihnya. bila dengar mak nangis.terus tension. okey bye. entry tamat untuk hari ini.



 amek ko. dah macam orang thailand jual barang. plus gemok. huh. abaikan.



with ♥ lola

♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

3 0 merepekmeraban:

arep_lockermonth said...

hehe :P akak? akak?nak g niaga mne tuh?>hehe

♥miSSLoLa♥ said...

arep > xx laku la dik. hahaha~

arep_lockermonth said...

misslola : aiyoo! tape2! niage mmg macm tuh!ade untung ade rugi!hehe :P