Friday, January 21, 2011

terima kasih PTPTN kerana menceriakan hidup kami.

hambek ko tajuk entry. sakit ati tak. ada la sikit kan. baru dapat sms dari PTPTN info yang mengatakan 


 Tuan/puan

Pengeluaran pembiayaan PTPTN untuk semester II sesi 2010/2011 dijangka akan dikreditkan ke akaun tuan/puan mulai 31hb Januari 2011.

Sekian terima kasih.
 
 demn. mana nak cari duit ni. student ipta laen semua duit dah nak abes kot. (I agak jer. muahaha). sebagai pelajar yang baek. I tak kesah sangat dengan duit tu. (ayat sedapkan hati sendiri).  lagipon I kan anak orang kaya. parents I boleh tanggung I lagi kot. (ini ayat pentipu okey). plus duit ptptn I sem lepas pon de balance lagi. cukup jer. (pentipu sambil sedapkan hati).



*****
salah siapa dalam hal ini?



 uthm? 



 
ptptn? 



 or bank muamalat? 



 ke salah diri ini?



jawab la sendiri soalan itu. gambar ihsan google kecuali kepunyaan I yang last. :)


with ♥ lola

♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

16 0 merepekmeraban:

K.I.E.R.A said...

senang cite ginilah....
kuar loan same ngan jpa...
gagaga..

butangbutton said...

ini PTPTN byk bodo..

manggosteen said...

ahahhaha..senasib la..nak wat camne..u kita mmg selalu lambat..

arep_lockermonth said...

arep pinjam ptptn jugak!hehe :P bank muamalat x best!

nub said...

amek upah pukoi orang..hihiii

♥miSSLoLa♥ said...

butang > sangat tipu. die suh bayar cepat jer. bagi duit susah kot.

♥miSSLoLa♥ said...

manggosteen > aah kan. dak junior ade jer yang dah dapat.

♥miSSLoLa♥ said...

arep > dah dapat ker ptptn sem ni??

♥miSSLoLa♥ said...

nub > hohoho. bahaya! jgn terlibat.

♥ηαβειια♥ said...

salah diri awk sendiri sbb xde sape suruh awk pinjam PTPTipu tu. padan muka awk. padan muke! padan muke!!!!! :PPP

♥miSSLoLa♥ said...

kiera > dapat duit sme2 n enjoy sme2. ^-^

♥Mis Azielynie ♥ said...

tabah kan ati cekalkan diri ye miss lola..hohoho...ape yang pentimm wet aku da nak abeyh wehh..hohoho...awat lambat sangat dapat wehh..peliks..

iqbalhakimi said...

huh.da ada yang da masuk kan> =P

kaizen said...

semua salah....
uthm nye bendahari bapak lembap wat keje...
ptptn lk..da xde duit ker???
mualambat ni la bank plg lmbt...

♥miSSLoLa♥ said...

iqbalhakimi > yup. de yg da msuk. intake 10/11 rmai yg dah dpt.

♥miSSLoLa♥ said...

kaizen > semua salah dalam hal ini. hohoho.