Wednesday, January 5, 2011

terima kasih untuk manusia yang taktau bersyukur.

hari yang penuh stress. padan la muka korang baca blog ni. asyik stress jer. tapi kat mana lagi aku nak luah kot. lantak sana la. starting kelas on 10 a.m. till 6 p.m. hambek ko. penat tak penat la. gigih menjadi student weh. dah la turun naek bas. tapi takpe. saya masih sabar. tapi bila masuk kelas 'dr. G' start pukul 4 saya macam dh down giler. dh la lecturer ni agak straight. no henfon. no chitchat. mati kutu. keras jer kat situ. 



kemuncaknya. bila balik rumah si ika bagitau satu berita yang macam gampang. hambek ko. aku dh start keluarkan katakata kesat disini. kenapa kau buat macam ni? takde ke rase belas kasihan tuk kitaorang. baekbaek kitaorang ajak dulu. macam ni ko balas. haiwan pon kalau buat baek balas baek dengan tuan die. thanx kalau ini dinamakan balasan. thanx kalau ini dikatakan ucapan terima kasih tuk teguran kitaorang hari tu.  dieorang nak keluar dari rumah ni. takpe. kitaorang masih bersabar. tak mati kami berlima kalau anda berdua buat begitu. 


p/s - semua ada hikmahnya. tetap bersabar. saya percaya Allah maha adil.



with ♥ lola

♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

2 0 merepekmeraban:

YUL said...

sabar je lah, itu lah lumrah kehidupan, kadang2 kita diperlakukan sebegitu. kita kena bersabar je lah menghadapinya.

arep_lockermonth said...

yup2!sabar k!