Monday, February 14, 2011

14 febuary


 hye. hepy monday :)



hari ini 1st day saya puasa. niat dihati nak teruskan sampai khamis. tapi bergantung kepada keupayaan gak la. kang tibetibe colapse plak. sape nak tolong. saya dah la takde boyfie kat sini. awww~ nanti bella yang kena angkat saya tau. kesian die.



hari ini adalah valentine day (vday). tapi seperti biase. tak sambut pon. last year pon tak sambut. tapi keluar dengan si miawmiaw mase die buat kunjungan rasmi kat melaka jumpa my family. sekejap jer dah setahun. so sebagai islam memang tak patot sambut la kan. tapi dipandang dari sudut positif. ape kate kita sambut dengan family sendiri. lebih bermakna kan. kekasih tu tak bermaksud bf/gf kite jer kan. yang penting niat.



 2 more days before my PSM presentation. takotnye. doakan yang terbaik tuk saya. 
Salam Maulidur Rasul 1432H.

with ♥ lola

♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

0 0 merepekmeraban: