Thursday, February 24, 2011

Gua Nak Join Bloglist Cekodok

hye :)



saya nak join bloglist lagi. pantang nampak kan. huhuhu. bloglist ni dianjurkan oleh siCekodokItuSedap. erk. tibetibe lapar.  



jom checklist syarat sah :

1. Terbuka kepada Follower blog Cekodok Itu Sedap SAHAJA.
2. Buat satu entry bertajuk "Gua Nak Join Bloglist Cekodok". then jawab soklan berikut :
i) kenapa korang nak join bloglist beliau.
ii) bagi pendapat tentang blog beliau
iii) nyatakan nak join bloglist yang mana satu. bloglist biasa atau bloglst khas dan bagi sebab.
3. Nyatakan jantina
4. Dah join sila bagi tinggalkan link entry kat komen okay.


 kenapa saya nak join bloglist beliau : sejujurnya mahu mempromosi belog syulola ini ke persada antarabangsa. err. (layankan jer la). menambah kengkawan dalam dunia berbeloging ini. share ilmu n info. eh dah la. banyak pulak reason nye.

bagi pendapat tentang belog beliau : 
1. simple 
2. unique (cekodok wei.korang hado??) 
3. nice  (eh jap. die ni laki ke pempuan?) grRRr~

nak join bloglist yang mana : tak kesah nak bagi yang mana pon. janji saya de dalam bloglist. (ayat redha)

jantina : gugurl



DONE!!



with ♥ lola

♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

4 0 merepekmeraban:

kau kesah ke?? said...

oo u dah join cekodok. i follower u yg ke 243. jom ke blog i pulak yer.

Cekodok said...

bedah pun laju je kat sini.. hahaha..

lola.. terima kasih join... nah amik cekodok sebijik... hahahaha...

♥miSSLoLa♥ said...

@kau kesah ke?? dah follow u jugak :)

♥miSSLoLa♥ said...

@Cekodok yeay! dapat cekodok satu~