Tuesday, February 8, 2011

mari tiap lajulaju

 its tuesday. dah dua hari balik parit raja baru nak update kan. giler pemalas ke hape. actually, ahad malam tu sampai dah kul 11 lebih. cam biase la. jammed giler. sampai jer mandi kemas bagai terus sambung buat PSM till 3 a.m. pastu pengsan. hanya sedar diri pada pukul 10 pagi. hahaha. 



saya nak lupakan apa yang jadi sebelum cuti. apa yang saya buat. semuanya. pleasepleaseplease. seseorang perlu tolong saya tentang ini. tolong buat saya senyum dengan perasaan lega. (ouh merepek banyak sangat)



saya suka 9hb setiap bulan. yeay. pukul 4 saya ada kelas. harus bersiap sekarang. bye peeps. mmuahh (first kiss untuk readers. yarks!)



they call me hannnah terjemah!



with ♥ lola

♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

0 0 merepekmeraban: