Sunday, February 13, 2011

melangkah penuh yakin.



hye korang :)


saya hepy sangat selepas 2 hari berjalan. adalah sangat penat. tapi sangat best. so saya akan cerita secara satu persatu. actually, fyi hari jumaat saya dan 4 budak hitam dah pegi ke jb. akhirnyee! sangat la enjoy. dan hari ini, sabtu, saya ke felda keratong. wedding my classmate tyme polisas.



*****


so pagi jumaat tunggu cik eika abes kelas dan gerak ke jb.(padehal eika yang tunggu kitaorang). sowy awak. then berhenti makan kat r&r machap. then teruskan perjalanan ke destinasi pertama iaitu Jusco Tebrau. soping. then menikmati mee rebus haji wahid dekat plaza angsana. next station is CitySquare which is tempat saya lepak harihari dulu lepas balik keje. objektif tercapai bila dapat makan Aunt Anne's. nyumi. then gerak ke danga bay lastly menikmati cucukcucuk kat dataran jam besaq. yeay. bosan tak layan sinopsis cerita ni?  lets layan gambar the budak's itam.


 muka tak sabar.


 Jusco Tebrau.


 mee rebus. nyumi.


 kegilaan soping.


5 of us. louve them.



*****


 aritu dah rancang dengan juma n syira nak pegi wedding mida&mizi. duadua adalah classmate tyme sijil kat polisas. so. harus pegi. nak jumpa kengkawan yang dah brape lame tak jumpa kot. tak ramai sangat yang datang. ontheway ke keratong tu berborak dengan juma tak hengat dunia. padehal 1 uthm. fakulti sebelah jer. tapi kebusyan yang mencemburui kami. hahaha. dengan syira tak yah cakap la. dah jemu. sebab satu kelas. then singgah giant segamat tuk beli present. kesian pekerja giant tu. kena basuh supermarket tu sebab banjir. busuk bau lumpur. plus no aircond. pakai kipas stand jer. can u imagine giant besar pakai kipas stand jer. haish. teruk kan penangan banjir. kesian dieorang. then terus ke wedding. makan dan bergambar non stop. penat weh. pukul 3 baru gerak balik. tired!


 baru sampai :)
dari kiri. syira.syulola.juma.


 me myself.


 wif the the gojes.
dari kiri berdiri (adib,umi,mizi,mida,may,syira)
dari kiri duduk (ayu,juma,syulola,marya,diela)


jom balik.


p/s - thx sayang sebab kasi chance saya jenjalan. ♥♥♥
p/s - selamat pengantin baru to mida&mizi :)

with ♥ lola

♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

8 0 merepekmeraban:

♥Mis Azielynie ♥ said...

yayang...ayu tu kamu kenal kah?huhu...she's my old frenz u know...ya..a...awwww..hikhikhik...kecik tul dunia neyhh..kim salam kat die eykkk

Cik Cammy Lia said...

yes!!!! ayu tu budak kg sy.haha.. kecik nye dunia..n fren sy jugak..adoi...ahaks.. xsangka.. terkejut tgk muka ayu kat dlm gambar tu.hikhikhik...

♥miSSLoLa♥ said...

azie > ye ker? hahaha. kecil tol dunia ni. pusing2 kat situ gak. ^-^

♥miSSLoLa♥ said...

cik cammy lia > hahaha. jejak kasih. wat a small world. :)

bella said...

wah dpt kwn2 gler fashion best..xdele rase janggal bile berfashion..ngeheh..btw cool style..

♥miSSLoLa♥ said...

bella > thx dear :)

Cik Cammy Lia said...

hehe itulah pasal...adoi..xsangka plak..

♥miSSLoLa♥ said...

cik cammy lia > =)