Friday, February 18, 2011

semuanya dalam ni.

amaran : entry ini mempunyai pelbagai isi kandungan.



ini la akan jadi kalau lama tak update. semua nak cerita. kalau buat entry satu,satu pening kot readers nak bce. so saya sumbatkan semuanya menjadi satu. jangan risau. entry ni tak berilmiah pon. penah ke saya bagi entry berilmiah kan. bukan syulola la. grRrr.



semalam kan saya ade presentation proposal projek sarjana muda (psm). berdebar giler. sebab dapat panel pn syg n encik K. actually sebelom present tu memang dah takot giler. then ade plak la umatumat yang menambahkan ketakutan ini. saya tak suka part itu. bagi saya sape pun panel kite, ready jer la.tetap kena study pasal tajuk yang kite buat. dapat panel yang okey bukan bermaksud kite tak payah study kan? konsepnye same disitu. kalau panel clear dengan ape yang kite nak buat. and dieorang nampak kite clear dengan ape yang kite nak buat. itu dah tak jadi masalah. tak payah nak takot takot kan kengkawan. wtfish betol. bagi pendapat kat kengkawan tu tak salah. tapi bia betol caranya. eheh.tibetibe beremosi plak.



mari layan picca.

 3 of us dapat panel yang sama. sian bella camwhore sorangsorang.



 saya macam tak sabar nak buat presentation.



ini adalah request daripada die sendiri. budget ko hot macam enrique ka?
karang kecik hati perut limpa pulak aku tak masuk kan pic ko dalam blog ni. :)



*****



sape yang duk area BP ni mesti tau pasal mee racun kan. tau tak? mee ni agak faymes la kat sini. tapi mesti macam takot jer nak makan kan. sebab namenye mee racun. tapi rasenye sedap kot. 1 malam hari tu niat kiteorang nak makan kat charkueytiaw pak tam. tapi boleh plak tutup. so terus singgah dekat kedai mee racun ni. rase die macam mee bandung. tapi kuah die bukan dari kacang or udang kecik tu. takde bau pun. dalam tu ade telor dadar dipotong, udang, ayam, fish cake dan sayursayur la. berbaloi la untuk rm3.50. woah. saya buat review pasal makanan. macam tak percaya jer.



1st tyme makan macam batak. 2nd tyme nanti okey kot. ^-^



 p/s - entry habis secara mendadak lagi. nak keluar dating wif bella nabila.



with ♥ lola

♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

4 0 merepekmeraban:

aziehussain said...

bakeeq nsem smlm.xpnah2 die pakai smart2 nh.hahahaha. =)
ktrg pon da lpas da present tjuk.yeay!

anishamzah said...

kit epaling tak suke present taw. hehe. mee racun? wah sedap ke! siyes takut nak makannn. hee

♥miSSLoLa♥ said...

azie > gud. dh selamat kan. keeq mmg smart abes smlm. hahaha.

♥miSSLoLa♥ said...

anis > try la. ktorg mkn kat area pura kencana tu. not bad la. hehehe. present psm ni terpakse la yayang. ^-^