Saturday, March 26, 2011

Earth Hour 2011



 hye korang :)





marilah menyokong Earth Hour 2011 hari ni dengan memadamkan lampulampu yang ado. duk dalam gelap sajork. hokey?? hahaha. korang tau. kalau kat bilik ni cik lola sorang jer suke panggil lampu tu api. macam orang kampung sangat kan. memang cik lola orang kampung pon. huu.
tibetibe terkeluar ayat macam ini :



 "pija. tolong bukak api belah sini jap"



pastu mula la budak tu terkebilkebil sebelom boleh tangkap ape yang cik lola cakap. hahahah. kesian korang kan. ciklola sorang jer ke yang sebut macam ni eh? ni sebab dah terbiasa kat umah la. de kawan ciklola tu panggil towel or tuala mandi tu "kensal". ha. pelik tak? tapi kat umah ciklola kadangkadang guna gak word tu. eh macam dah malas nak mencarut banyak.



*****


anyhoo, tersangat lah bengang dengan insan yang bernama lelaki tetapi tak tau menghargai perempuan. menghina. memalukan. menjaja cerita pasal perempuan yang bergelar gf sendiri. please hargai. bukak mata. bukan bukak mulut caci maki perempuan. kalau diri sendiri tak baik jangan harap dapat gadis yang baik. terima seadanya. eheh. korang jangan pikir bukanbukan tau. lelaki itu bukan si miawmiaw. die baek. :)



entry abes. bye. nyte :)


 seorang kawan menerima ujian Allah s.w.t
semoga die lebih bersabar.
semua ada hikmahnya.



with ♥ lola




♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

0 0 merepekmeraban: