Monday, March 21, 2011

entry lucah pertama.



amaran : entry ini adalah lucah suamsuam kuku jer. jangan terpedaya dengan tajuk yang macam gempak.



perempuan comelcomel cam saya mana pandai cakap pasal benda lucah kan. (err. yeke). saya ada 1 pic nak tunjuk. selalunya pemandangan macam ni dak perempuan yang kasi tunjuk. tapi 1st tyme ni saya nampak satu budak laki kasi free show. awww. malu saya tau tengok. tapi sempat snap pic lagi. yerkyerk. saya rasa die ni warganegara malaysia. daripada cara dressing and tengok kengkawan die.






komen saya? mestilah no komen. hahaha. cume pesanan tuk die : lu kalau nak tayang lurah bambam pakaila spender mahal ke boxer ke hape. tak pasal lu pemes kat belog gua. even belog gua tak pemes mane. dah la gua malas update. gua lagi suka kalau lu tunduk bawah lagi. baru puas hati gua. papepon lu memang style la brader. shukee.



with ♥ lola



♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

13 0 merepekmeraban:

YUL said...

wakakaka, tk boleh blah ar brader nie, free2 je dapat ditonton umum

Mirull Ibnu Azman said...

berpakaian pun dah macam orang barat... alang2 dah nampak sikit baik tunjuk semua je... (sarkastic)

budingyun said...

nasib baik gua berpakaian sopan..

kaizen said...

lg best dpt snap muke de...

yarn liyarnalin said...

errrr . npe x tarik kann ja utk dia . HAHA . mamat sumbang .

Taufan Bin Ribut said...

bhahaha..syu kaki skodeng gak upenye..mai singgah blog topan...http://taufanribut.blogspot.com

♥miSSLoLa♥ said...

@YUL rejeki tu :)

♥miSSLoLa♥ said...

@Mirull Ibnu Azman err.rse mcm oversea dah. ehee~

♥miSSLoLa♥ said...

@budingyunlu jge2 la. kang gua jmp kat campus gua snap jer pic lu seksi. :p

♥miSSLoLa♥ said...

@kaizen muka die? budak sgt lagi. huu~

♥miSSLoLa♥ said...

@yarn liyarnalin nak tarik pon geli mattt~

♥miSSLoLa♥ said...

@Taufan Bin Ribut aww~ aah. kaki skodeng ni. hahah.

kaizen said...

bdak2 zaman sekarang #$%&*!!