Wednesday, March 2, 2011

happy march :)


hepy march :)



sudah hari kedua bulan march. bubye febuary. actually banyak benda nak update. tapi takot readers bosan dengan entry saya. and saja je buat stalker belog ni tertunggu-tunggu  saya update. (budget ko ada stalker kan syu). :p actually patotnye hari ni adalah hari terbusy dengan kelas full. tapi disebabkan kelas yang saya tak suke tu batal. yeay. sorga. so haruslah update sesuatu kan. dis weekend will be busy sebab terjebak dalam aktiviti membaling bola boling anjuran cmc. will update about dis later.



anyhoo, semalam my mum admitted to hospital again. kali ni masuk HKL pulak. untuk treatment kanser itu. insyaAllah jumaat boleh balik kalau takde pape masalah. tak sangka pulak kena masuk hospital semalam. sebab sepatutnye ikot date nextweek. ayah pun hantar je semalam then terus balik. nak datang tengok tiaptiap hari pon jauh kan dari pahang nak ke kl tu. so tunggu jer jumaat nanti ayah datang. saya nak pegi tengok mak lagi la jauh. doakan jer yang saya mampu. :(



till then. nanti saya update lagi.



with ♥ lola

♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

0 0 merepekmeraban: