Saturday, March 5, 2011

melalui hari-hari sukar.

hepy weekend uoalls :)



saya tak busy. tapi saya taktau nak update ape. sekarang macam kehilangan. saya terase diri ni macam tak berguna. saya manusia yang kalah. see. betapa rendahnye self confident saya. saya sedang melalui harihari sukar dengan si miawmiaw. bercinta lama tak semestinya kita akan kenal pasangan kite. kadangkadang kite makin tak kenal. makin tak faham dengan perangai masingmasing. saya tulis bukan untuk kepentingan sendiri. tapi untuk kami. sumpah. terlalu rindukan die. kali terakhir jumpa bulan 12. almost 3 month. tuk dear, please jadi kuat samesame dengan saya. saya perlukan semangat dari awak untuk harihari akan datang. still counting.



 *****



another story, semalam saya pergi buat photoshot questionaire dengan student iptho. enjoy my day kat sane. alaa. kejap je kot dieorang jawab. yang lama tu nak tunggu sebab dieorang dah ade program sebelom tu. yang terkejotnye. saya jumpa cikgu shukor, cikgu pengajian kej. awam masa kat sekolah teknik dulu. die dah jadi pensyarah kat situ. tapi malu nak tegur. saya kan pemalu. awww~



 muka belagak dapat pegang benda alah tu. gagagaga.



 ini adalah group kenegaraan saya yang addicted to camera.



err. saya lagi. okey bye.



dah. tu jer nak update sekarang. later pulak :)



with ♥ lola



♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

1 0 merepekmeraban:

saouri said...

hye hye....singgah singgah bace daripada kakiblogger....


gud luck in everything yaaa.....