Tuesday, March 1, 2011

mereka yang comel.



amaran keras : entry ini ialah entry naluri keibuan dan kasih sayang. unsur keganasan sama sekali tidak terdapat dalam entry ini.



 ahad bersamaan dengan 27hb saya dapat anak saudara baru. (perasan). actually bukan kakak saya yang bersalin pun. kakak si miawmiaw, eya dah selamat memberanak kan baby gurl. awww. semalam baru dapat pic baby itu. sangat la cumel. mane ade baby yang tak cumel kan. so, congratulation to eya & abang zizi. nanti tambah baby banyakbanyak ye. nanti auntie syu datang jumpa baby auni. 



Aqilah Nur Auni


*****


sabtu lepas bersamaan 26 hb febuary adalah birthday adam harith yang ke 2 tahun la. die ni anak my double cousin la. huu. nampak macam jauh jer tali persaudaraan tu. tapi sebenarnya, saya rapat dengan kakak amrash mama si adam ni. dulu tyme saya keje kat jb duduk rumah kakak ni dalam 4 bulan kot. lama tu. memang rapat la. kadangkadang rindu nak pegi rumah die. dekat stulang laut tu. dah ujungujung nak masok singapore dah. adam ni actually anak angkat die. tapi takde beza pon kan. dah macam anak sendiri jer. anyway, hepy birthday to supercute adam!



 super cute adam harith.


hari ini saya dan empat budak hitam malas lagi.
kiteorang mane penah rajin pon. ^-^



with ♥ lola

♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

4 0 merepekmeraban: