Friday, March 25, 2011

perempuan ni kalau takde kerja mesti jadi orang giler.



hye peeps :)



motif tajuk entry pepanjang. macam best pulak kan type title macam itu supaya tak payah bace entry bace title jer cukup. hahaha. cik lola hari ni heppy sesangat sebab takde kelas tapi kena pegi hantar asgment dr.STW. actually jangan terpedaya dengan tajuk yang cakap takde kerja tu. kerja berlambaklambak. tapi malas kot. haish. mbah tolong la datang bagi semangat. grRrrr~



pastu tadi time lunch CL pegi la cafe nak tapau. since semalam cafe Taman U ni dah start pakai tupperware tak boley pakai polisterin. so hape lagi. hangkut la sorangsorang tupperware kat tangan. amat la janggal pegi makan bawak bekas sendiri. rase macam tak puas jer. pastu amek nasi taktau nak agak banyak mane. nanti dah lama biase la kot. nanti nak cari tupperware yang besar sikit la. supaya boley letak lauk banyakbanyak. tamak disitu. so saranan untuk semua. marilah kita menggunakan tupperware daripada polisterin. sayangilah alam sekitar. pesanan khidmat masyarakat dari ciklola. awww~



mari lah menapau.



*****



lepas makan boley pulak cik lola mengedit desktop ni. supaya tak serabot. credit to wana sebab sedekahkan icon yang comel tuk ciklola. tak semak lagi. cantek. selasa. kemas. menawan. baek hati. kacak. ehh. terover pulak.


 cepat cakap desktop saya comel. cepat.cepat. paksaan.



with ♥ lola

♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

0 0 merepekmeraban: