Wednesday, March 23, 2011

saya busy betol sampai tak sempat type entry sila percaya.



hye peeps :)



korang bace title jer dah tau kan. giler ah. kebusyan nak mampos. actually weekend hari tu memang outstation mencari cinta dengan si miawmiaw. setelah 2 bulan ++ tak jumpa. lame weh. so jumpa la puaspuas sampai abaikan belog. sory ye buah hati kedua.



pastu balik jer start buat psm. chapter 2. orang dah ciap ko baru nak start syu. bagos. bertimpatimpa pulak dengan asgment, test & presentation. memang datang secara combo la. its really make me crazy. 3 hari berturut tido pukul 3. demn ah. esok de test dr.G. alaaa. die seram wei. sangat takot. kena study betolbetol. saya rase saya perlukan seorang PA untuk uruskan jadual saya la. dah 2 kali discussion group saya missed. bukan sengaja okey. clash dengan another discussion group sekali. lagi sekali pulak tadi, saya tak bawak henfon. lepak library lepas habis kelas. inform plak last minute. memang tak pegi ah. woah. cerita cam ko busy sesangat kan. ni la padahnye sebab suke sebab buat keje last minute.




 dear, thx for dis.
thanks for the great weekend.








 lastly










 gud luck tuk test esok korang. sayang ketatketat.



jangan ingat lu ngata wa, wa tatau.
cermin diri dulu sebelom cakap orang.
tunggu hari pembalasan nanti.



with ♥ lola




♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

2 0 merepekmeraban: