Wednesday, March 16, 2011

sindrom M.




hye korang :)



saya baru balik pasar malam taman u. haish. ramai giler ah. siap lagalaga bahu dah. ketiak dah nangesnanges dah. pengsan. rase macam pegi bazar ramadhan. tapi bosan la sampai tatau nak makan ape. everyweek benda makan yang same kan. beli potato yang putaqputaq tu. air tebu dengan fillet fish. pastu putu bambu. nyumi. harap bertahan la malam ni. 



saya mengalami sindrom M untuk mengupdate belog. ini disebabkan oleh taktau nak update hape. kang mula la entry merapu bagai kan. actually start isnin malam yang lepas saya agak busy membuat (read : membuat okeyy) drawing used autocadd. dah lame kot tak guna benda alah tu. so macam blur giler nak start. credit to eika untuk tunjuk ajar anda. :)



another story, semua orang dah tau kan pasal tragedi yang menimpa bumi jepun. bermula dengan gempa bumi dan tsunami sejak jumaat lepas, jepun diuji pulak dengan letupan loji nuklear jepun. hope everything will be fine dalam masa yang terdekat. pray for jepun. terutama rakyat malaysia yang ada kat sana. 



lastly



lastly tuan belog nak mencapub walaupon muka pucat lesi.



with ♥ lola

♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

7 0 merepekmeraban:

budingyun said...

syndrom m**** (-_-)

zarifahmr said...

tak sempat pegi pasar malam semalam tssk

♥miSSLoLa♥ said...

@budingyun hehehe. penah kena gak ke?

♥miSSLoLa♥ said...

@zarifahmr org ramai giler kot. sesak dah tmn u. :)

Nobita Sensei said...

bulatnya mata. takoooot.

LehaMY said...

betul betul betul . agak malas sngt skrg nak update blog. maybe sebab teda mood . banyak sngt yang perlu kena submit~ heheheh =D

Silpar jepon said...

gua pun kne sindrom ni