Wednesday, March 9, 2011

terima kasih cinta.



amaran : entry ini berunsur jiwang. sila sediakan gayung, baldi, besen or apeape bekas yang boleh manampung muntah anda.



entry ni khas untuk helmi ismail a.k.a si miawmiaw. woah. sudah empat tahun. kejap jer rasenye. rase macam baru semalam si miawmiaw ngorat saya depan rumah sewa time poli pd dulu. aww. tapi ai jual mahal uolls. buatbuat tak pandang jer. sudah banyak kenangan bersama. suka duka sume dah rase. tapi perjalanan kami panjang lagi. plsplspls. doakan yang terbaek untuk kami.

 1st date. melaka kot. abaikan muka empat tahun lepas. :p
1st year in louve.


kenapa saya suke die ek? tah. die punye perangai tu macam beza sangat dengan perangai ai yang kelamkabut ni. die agak cool. tapi boleh berubah menjadi monster bilebile masa. huu. sila takot. pastu die tau jer ape yang ai suke dan tak suke. harus lah die kena tau kan. kalau die taktau pon ai pakse juga kasi die tau. adoi. pening ayat ko syu.


 tyme ai konvo. patot die konvo sekali. tapi die takmau. ngade kuasa8.
 tahun kedua bercinta.


 third year. suda pandai gedikgedik atas pelamin. aww.


 almost 4th year. im in relationship and im hepy.


 javanese with sepet eyes. hey. i love u too much okey.



♥♥♥ HEPY ANNIVERSARY BABE. I LOVE U SO MUCH. THX 4 ALL DA CHENTA & QASEH SAYANG. ♥♥♥



hepy birthday yg ke 4 bulan tuk belog jugak.
semoga dikau membesar bagaikan juara :)


with ♥ lola




♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

3 0 merepekmeraban:

Izyan Lavender. said...

semoga kekal hingga ke akhir hayat.

awww, sweetnye lahh. :)

♥miSSLoLa♥ said...

@Izyan Lavender. hehe. mekacih awak :)

nazihah maznan said...

wahhh.....
spadan sgt2:)

semoga bahagia ok??