Wednesday, April 6, 2011

hidup yang semakin terabai.




hye peeps :)



ish. sekarang memang susah betol nak update. kebusyan melampaulampau di tahap dewa. tadi baru selesai submit kertas seminar PSM 1 saya. last minute still ada correction jugak. mata memang tak boleh nak angkat. ngantok giler vavi. malam ni ada discussion scheduling pula. hadoi. mintak saya diberikan kekuatan nak pegi library malam ni. sila stress membaca belog perempuan stress seperti saya. itulah tujuan saya berbeloging. kalau saya bebel cite pasal kepenatan dan kebusyan saya bukan ada orang nak dengar pon. better saya tulis. kalau takde orang bace pon kecik ati sikit jer. huu. 



hari ni dan esok uthm ada buat karnival kerjaya. dengar macam banayk aktiviti jer. tuk belogger pon ada. tadi ada talktalk dengan bro framestone & mel romeo. tapi sebagai student yang mementingkan akademik berbanding aktiviti laen saya tak join pon. cewaah. semangat gitu. saya kena submit kertas seminar pastu jumpa dr.N. boleh nampak tak kat situ? seluruh hidup saya, saya curahkan untuk psm. dr.N mesti bangga kalau baca entry ni.



rasa macam best pulak membebel dalam ni sebab dah lama tak update. walaupon ayat macam harem. lantak ah. saya suke. baru balik pasar malam. nak makan kuey tiaw dengan kepak ayam madu pulak. tetttt. motif sume benda nak cite ni apehal. dah la. banyak merepek. 



tuan belog mencapub.



bye readers :)



tak sabar nak jumpa baby auni.
tak sabar jugak nak jumpa cik my auni :p



with ♥ lola




♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

0 0 merepekmeraban: