Thursday, April 14, 2011

busy tak habeshabes.




hye korang :)



live update from library city campus. macam rajen kan. actually my ahli group tengah bertungkus lumus prepare untuk presentation petang ni. dr.G punya pasal kan. part keja bella dengan i dah settle. gosipgosip dengar ada 3 penal. today will be the longest day sebab busy ouh sampai ke petang. bangun awal follow nabila laa pegi prsent psm pukul 9 a.m. sebab on 10 a.m kiteorang dah de discussion. pukul 2 taklimat praktikal. pukul 4 ada kelas and presentation. maybe present till 8p.m kot. wat a day. haruslah bersabar.



senget-menyenget



saya tengah tunggu turn. tapi hepi macam hape.



another story. saya dah dapat call dari majlis daerah bera tadi. bincang. cakap. talk. discuss. die pon dah setuju nak amek saya. tapi awalawal lagi dah warning die tak janji boleh bagi job ikot my study course sekarang. die maybe akan bagi apeape keja yang berkaitan dengan ofis. macam fotostat. buat surat. buat report. and others. die tanya sanggup ke. err. tyme tu tengah pikirpikir tapi mulut saya terus setuju. hahaha. berani betol kan saya sanggup jer sume. tapi nak buat macam mane. sekarang macam dah desprate.majlis daerah bera tu actually agak jauh dengan umah saya. dekat detengah jam jugak la. the hardest part is saya kena drive sendiri nanti. tak sanggup. so i need another company tuk praktikal. please la. 



 eleh. orang ari isnin dah abes present.  die bru nak hegehhegeh. hahaha.



ini picca hari ni. tengok bawah mata. omjayy. scary uolss~



lagi nak cerita pasal budak 3rd year yang dah selesai present viva. tadi tyme teman nabila present okey jer. lagi banyak cadangan daripada persoalan which is good la kan. tak la banyak nak kena jawab. tak lama plak tu. dalam half an hour je. tak macam saya dengan munirah. dekat sejam gak melekat dalam tu. mamtik. huuu.



entry dah abes. bye. *tetibe*



with ♥ lola




♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

2 0 merepekmeraban:

zarifahmr said...

gambo senget menyenget tu ada terselit sekor manusia. macam kenal. kekekeke

♥miSSLoLa♥ said...

@zarifahmr yeah. its u dear. hahaha. nak tegor malu. tengok jer la dari meja sebelah. hahaha.