Wednesday, April 20, 2011

study week sudah kembali.




hye peeps :)



sory stalker sebab lama tak update. kecewa? tertunggu2? memang tak la kan. takpe. blogger picisan katenye. tak amek hati pon. hahaha. saya baru lepas makan.  mencari idea untuk terus menaip. my blog is my passion. kat sini tempat saya luahkan semuanya. bukan semua yang boleh saya luahkan dengan katakata. korang paham kan? rasenya semua blogger macam itu. tapi tak semua saya boleh luahkan. kena jaga hati mana2 pihak berkuasa tempatan berkaitan. kena jaga rahsia sendiri jugak. weh. ape yang ko merepek ni syu. okey stop!



2 hari dalam minggu study week telah disiasiakan dengan begitu sahaja. ni dah masuk rabu. first paper on next monday. actually isnin lepas settlekan psm1. done!. then semalam start buat asgment finance. haish. gorup laen dah siap wei. maybe group saya busy sangat dengan psm sampai mengabaikan dulu asgment itu. *alasan*. satu lagi asgment ialah enviroment. itu dah siap separuh. hari ni misi nak siapkan finance. saya geng 2008 dengan nabila n munirah. fieza(skema) dengan eika n syira group 2009. hahaha. macam merepek jer entry kali ini. penah pulak sya buat entry berilmiahkan. 



pesta buku sudah kembali. macam best kan. ouh. saya nak cari satu buah buku tu. mesti ada kat pesta buku tu. tapi macam tak mampu nak pegi la. sebab time tu tengah2 final exam week. pergi balik hari macam best kan. miawmiaw. jom kite pegi. :)



with ♥ lola




♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

0 0 merepekmeraban: