Thursday, April 21, 2011

teruja nak kawen cepat!




hye peeps :)



saya teruja nak kawen bila tengok kad jemputan kawen zed zaidi ngan natalia ni. kreatif. miawmiaw. nanti saya nak kad kawen macam ni jugak yer. tapi kaler pink. boleh? *sambil kelip mata lajulaju*
asyik teruja nak kawen jer sekarang. tengok orang peknen pon teruja gak. tengok baju kawen pon teruja gak. tengok baby lagi la teruja nak kawen. gatal sungguh pempuan ni. haish. bukan gatal. tapi dah cukup masa kot. hahahah. 



 tema kad kawen ni sebab dieorang jumpa kat facebook. ouh.



cakap santek cepat. *paksaan*
pic credit to mStar


teruja abes tengok wedding dress hana tajima ni. simple tapi sopan tapi gojes. 
*credit to google*



teruja kuasa dua sebab kembar. haish. nak macam ni la yayang.
*google lagik*



baby auni comel. nak kawen cepat. nak baby gak. :p



entry berunsur gatal nak kawen dah habes. haa. kesian korang kene layan. kesian. okey bye. nak study law pulak. *yoyooo jer*



with ♥ lola




♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

0 0 merepekmeraban: