Tuesday, May 31, 2011

tatau nak kasi title hape la plak.




hye peeps :)



sory stalker wa lambat update. wa busy ouh. keje gomen ni memerlukan komitmen 200%. grrr. nampak sangat pentipu kat situ kan. sangat tak banyak keje. rilek jer. sampai aku tolong lipat file ouh. tapi lipat file pon memerlukan penelitian. *seperti kata abang supri. pt unit aku*. sebenarnye tu ayat nak sedapkan hati wa yang praktikal kt situ jer. okey. sekarang nak bagi perkabaran gumbira. wahai semua orang kampung. mak saya sudah selamat sampai. 10 lebih jam malaysia semalam. so tadi dalam pukul 11.28 pagi saya cuba call mak. nyaman amat bila dah dapat dengar suara mak. suara hepy sangat. saya suruh mak jaga diri. jaga kesihatan. tengok kan nenek dan atok. risau jugak kan. nenek lately ni selalu kena pedih ulu hati sampai tak boleh jalan. kalau die sakit kat sane payah jugak kan. 



 gambar sekelorga sebelom mak flyfly.



saya dan mak lela. mish u mum. :(



 sila la percaya budak ni dah kurus sekarang. tolonglah.



kan? sila percaya. sape nak kurus sila duk asrama macam dak iz.



mak. nenek. atok. gambar terakhir sebelom mak hilang dimata.



*****



anyhoo, sekarang mari cerita pasal praktikal pulak. so far nak masuk forth week saya praktikal dekat majlis daerah bera. perasaan saya di kala ini? alhamdulillah. saya dah boleh sesuaikan diri dengan enviroment tempat kerja. saya dah boleh berkomunikasi dengan selesa dengan kakitangan unit saya dan unit laen. saya dah tak takot sangat nak bercakap. lagi? mungkin berat badan akan bertambah. kerana makan on time. never skip lunch time mahupon dinner. hohoho. eh. lagi satu nak cerita. thanks Allah sebab bagi saya housemate yang baik. caring. and thanks ecah sebab kasi tumpang 2 bulan. *macam ecah bace belog haku*.



later update pic kat opis lak ye. bye dior. :)



With ♥ LoLa




♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

0 0 merepekmeraban: