Friday, May 6, 2011

last day here bubye uthm bubye kktu bubye parit raja *budget budak final year*




hye peeps :)



hahaha. last day la sangat. aku de 1 sem lagi kat sini. so tak payah nak feeling last day sangat la kan. actually. petang ni la final exam peper scheduling. debor rase. huu. orang tak cukup ilmu didada macam ni la kan. taknak update bebanyak pon. ni maybe my last update dekat bilik B123 kolej kediaman taman universiti. semester depan mungkin dapat bilik laen. yang penting saya taknak share toilet dengan mereka yang berry mengunakan tisu dan buang didalam lubang tanpa flush lagi. saya juga tamau bilik banjir. wahai pihak pengurusan taman u tolang la bagi bilik vip kat saya ye. pstt. kalau boleh bilik bawah. umo dah makin meningkat. tak larat naek turun tangga. lol. dah.dats all. bubye.



cari barang tersembunyi. M



with ♥ lola




♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

2 0 merepekmeraban: