Sunday, May 1, 2011

outing and clearance sale!




hye peeps :)



semalam saya outing dengan eika sematamata nak makan yee mee jer kot. haish. kali ni kuar memang takde niat nak soping ape pon. nak keluar makan je. so sampai jer bp mall haruslah terjah foodcourt itu kan. yee mee hot plate wif air longan memang best giler ah. then jalanjalan. saya terjumpa benda alah ni. eye mask rider. hahaha. before dis memang dah usha benda alah ni tapi mahal kot. so dah jumpa yang murah ni harus la beli. lepas tu kan. sleeping partner saya nabila laa takot dengan mata itu. hahaha. die takot. tak bagi saya pakai time tido. grrr. 



nyuminyumi. sedap siot. sekarang pon rase macam nak lagi!



pempuan dan toilet. memang takleh dipisahkan. :)



then saya jumpa rantai ni. weee. dah banyak kali usha yang on9 shop nak beli necklace ni. tapi kekangan wang ringgit. makanya senyap jer gitu. saya beli rantai ni dengan harga rm8.90. on9 shop jual paling murah pon rm18 without postage. so hape lagi. beli then trus pakai. hahaha. giler punye pempuan. 



sape nak beli boleh pegi bp mall *nabila laa*



belakang tu boyfie die. awww. pemalu.



eheee. scary tak?? tak kan?? minah ni jer takot semacam. hahaha.



pusingpusing. then nabila laa and her boyfie ajak karaoke dekat square1. yeay. ade orang blanje kan. rejeki namanye. balik karok pusing pasar malam jap. then balik rumah. sebab my niece dah nak sampai. malam tadi sambung clearkan locker. sekarang total baju yang tinggal hanya 30% je. tu pun sebab nak tinggalkan kat sini. anyhoo nak wish hepy labour day. adeh. cakap pasal labour teringat pasal tesis pulak. sudahnye tesis kaji pasal buruh kan. hahaha. dah la. nak hilangkan ingatan jap.



with ♥ lola




♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

2 0 merepekmeraban:

Fiya Ahmad said...

bpmal ade clearance stol??? alaaaa... duit da takde.. tggal duit utk jilid tesis je.. tu pon cm tak cukup.. huwaaaa.. :'(

♥miSSLoLa♥ said...

sale sempena hari buruh kot. teheee. i pon tak soping. lalu jer la kat situ. o.O