Wednesday, June 29, 2011

kepada stalker yang dirindui.




hye peeps :)



betol la kata nabila laa. fungsi belog adalah untuk diabaikan. dibiarkan. supaya satu hari nanti boleh dijadikan rumah hantu. hahaha. *tetibe* 
banyak benda saya nak update. tapi taktau nak start dari mane. praktikal hanya tinggal 2 weeks++. tak lama dah. i will miss this place. miss people here. rindukan rumah sewa even duduk sorang jer. yes. sorang! sangat boring without tv. naseb baik lappy dan broadband peneman setia. eh my miawmiaw pon jadi peneman gak tapi through the fon la. sekarang im quite boring kat office bila semorang sibuk pasal sukan PBT dekat rompin starting khamis ni sampai ahad. so saya akan duk opis dengan wani berdua jer. berjimba and bakal buat pesta buih here. ngeee.


rupe mak tiri yang kejam. awww~


tuhan menjadikan kita berbezabeza. tapi tuhan jadikan cinta supaya kita bersatu. wanita jangan dibilangi cantik. tapi bilang dia sangat cantik. wanita dijadikan atas nama cinta. kalau kita cari mesti jumpa. tapi jumpa yang macam mana. kita yang buat pilihan. -tomok



With ♥ LoLa




♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

0 0 merepekmeraban: