Monday, June 6, 2011

selamat pengantin baru dan selamat bertunang serta selamat menyambut cahaya mata.



hye peeps:)


entry ini khas untuk mereka yang yang kawankawan terbaik serta exboyfie terbaek juga. grrr. *matik kalau miawmiaw bace ni*. sekarang memang musim kerja kawen kan. macam dekat kampung ai. weekdays pon die buat kenduri. yela. taknak same hari dengan umah orang laen kan. its okey. actually. stress jugak bile dengar pasal orang kawen ni. plus kengkawan sebaya yang kawen. mestilah rase macam down giler apsal aku tak lakulaku lagi ni. hahaha. tapi takpe. im okey wif dat. saya tetap tunggu si miawmiaw datang meminang saya. *gedik*. anyway, nak wish selamat pengantin baru untuk aizul hanif bin ibrahim. hambek ko aku mention name terus. juga untuk umie dan mierul yang kawen minggu lepas. selamat bertunang untuk kamaliza arsat my bff. pastu untuk dua bff yang bakal bertunang bulan ni. jue and mya. pastu kepada khairul anuar sebab dah selamat dapat baby boy. kalau ade yang tertinggal sory ye yayang sekalian.



last weekend saya balik melaka jap. balik umah nenek. berdua dengan ayah je sebab mak pon takde kan. then dakiz kena cacar air a.k.a ciken pox *betolkespelling?*. kesian giler sebab terok giler badan die. penoh 1 badan termasuk dalam mulut. kesian ko dik.orang cuti sekolah syoksyok berjalan. ko pulak kat umah duk bawah selimut. tapi sekarang dalam proses nak kering. semalam ingat nak ambek pic die letak kat sini. tapi die tak bagi plak. hahaha. seksi ko dik.



itu jer kot nak update. till then. err. today im only the girl kat opis. yang laen outstation and cuti. awww. 



.opissweetopis.



With ♥ LoLa




♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

1 0 merepekmeraban:

Belbel said...

ahaha. salah eja la. chicken pox, bukan chicken pork. pork kan babi ;p