Tuesday, July 12, 2011

will miss dis moment :'(




hye peeps :)



sekarang sudah masuk hari kedua minggu terakhir di majlis daerah bera. tyme saya type entry ni. tinggal saya, kak siti and anip je dekat ofis. yang laen pergi kursus, site and pegi breakfast tak balikbalik lagi. eheee. :) before dis macam sayang nak tinggalkan tempat ni. tapi start semalam saya rase macam tak sabar nak tinggalkan tempat ni. nak cepatcepat habes. biala semua ni cepat berlalu. tapi bile pikir pasal nak siapkan report mula la takot. hahaha. ngek betol la ko ni. saya takde masalah dengan sapesape kat sini. cuma nak jumpa jumaat ni dengan senyuman. so dis week saya akan pakai seluar sepanjang minggu ni sebab dieorang nak bawak pegi site kan. tapi rase macam jumaat ni pakai baju kurung jer jumaat ni. my last day here. 



gambar terlatest. muka budak tak sabar nak habeskan praktikal.



anyhoo, weekend lepas saya ke kuantan. but im not too happy sebab ade masalah yang menimpa saya. tapi yang buat saya hepy bile jumpa 2 orang my bff yang dah 2,3 tahun tak jumpa. azreen and sarah. jumpa sarah sekejap je dalam setengah jam camtu. then lepas tu dapat melepak dengan azreen lame giler. bestbest. sarah ni member tyme saya study kat polisas. azreen pulak tyme kat polipd. hoi. brape banyak poli la ko nak masuk kan perempuan. 



 ini adalah sarah yang dh tak sabar nak kawen. ngeeee.



gambar azreen takde la. borak sangat. sampai tak terpikir pon nak amek gambar. sory kak rereen. okey la. nak start buat report. till then. bye korang.



With ♥ LoLa




♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

0 0 merepekmeraban: