Tuesday, August 23, 2011

Alhamdulillah. Today is my Day :)




hye peeps :)



alhamdulillah. syukur. hari ni genap berumur 25 tahun. awww. tua sudah. syukur diberi peluang menyambut ulang tahun kelahiran sekali lagi. skema doe. kahkahkah. tah lah. kalau orang tanya apa yang saya dah capai sepanjang 25 tahun ni. sumpah taktau nak jawab ape kot. takde apeape sumbangan yang aku dah bagi kat family,bangsa dan negara mahupon diri sendiri. okey fine. dis is too serious. apepun thanks so much untuk semua kengkawan yang wish birthday via henfon, fesbuk or f2f. 



alhamdulillah again minggu lepas diberi peluang jumpa si miawmiaw lepas 5 months. 1st tyme jumpa macam malumalu okey. nak tengok muka pon malu. macam 1st date. tahun ni macam biase. shopping samesame lagi. tengokwayang samesame lagi. berbuka dan bersahur samesame lagi. insyaAllah. harap tahun depan bersamesame lagi. love you yang. eh aku siap belajar buat biskut nestum dengan future mother in law ngan adik tersayangs. nanti nak try and error la buat biskut itu.



notakukukaki : gue baru belajar mcmmne nak dapat BE. kesian budak ni. letak nuff dah dekat 8 tahun tapi baru nak belaja. okey fine tipu je yang 8 tahun ni. :p



With ♥ LoLa




♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

5 0 merepekmeraban:

~RizaL~ said...

hpy bday...
=)

mai singgah..
mai singgah..
Rayaku, Birthdayku, Merdekaku dlm satu

CIK MAY said...

selamat meng'tua' kan diri..
dan selamat mengumpul BE..
wei..aku tag ko kat segmen ni..klu rase gadis,join la..

http://mayandhanis.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-join-gadis-blogger.html

Ajeyy Rawk said...

salam Ramadhan, Ajeyy ziarah sini yerr..
kat bawah ni ada sikit entry dari Ajeyy, mintak pandangan dari semua yaa.. :)

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/exam-pmr-penting-juga-sebenarnya-dalam.html


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/hantu-bergambar-di-sebelah-ahmoi.html


p/s : Selamat hari raya, maaf zahir dan batin . 0-0 :))

Ajeyy Rawk said...

salam Ramadhan, Ajeyy ziarah sini yerr..
kat bawah ni ada sikit entry dari Ajeyy, mintak pandangan dari semua yaa.. :)

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/exam-pmr-penting-juga-sebenarnya-dalam.html


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/hantu-bergambar-di-sebelah-ahmoi.html


p/s : Selamat hari raya, maaf zahir dan batin . 0-0 :))

juema jamly said...

hmmm:)..hb big gurl..even bdn kecik ko ttp tue dr aku..hihihi