Thursday, August 11, 2011

meleleh kot.




hye peeps :)



selamat hari kesebelasan puasa and congrats to myself bila dapat demam selsema plus sakit tekak. sangat menduga betol la. aku nak cakap pon tak larat kot. kaki sejuk giler. cepat la baek. esok ada benda penting nak disettlekan. bile dah selsema ni confirm mata macam tak larat nak angkat je. kang tido lebih sakit kepala pulak. haish. serba salah betol hidup. tapi yang peliknye. kena la sakit macam mane pon. makan tetap selera. kalau tak selera tu ade harapan gak aku kurus kan. #beranganlakau.



eh baru perasan dah lame tak update gambar sendiri kat belog ni. nanti ah. kalau free. macam busy gayanyekan. so lets talk about persiapan raya. baju raya 2 helai dh siap. tinggal lagi selai. pastu kasut tak beli lagi. harapan kononya nak berbuka dengan si miawmiaw and shopping sesame. almost 4 months tak jumpa. giler lame. dah la. tu je nak update sekarang. okebai.



With ♥ LoLa




♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

4 0 merepekmeraban:

CIK MAY said...

byk nye baju...

♥miSSLoLa♥ said...

@CIK MAY total bju raya ai 4 helai. hahaha. tamak siot.

Miss S.F.S said...

kasut beli cepat, 4 jugak tau? ;D

♥miSSLoLa♥ said...

@Miss S.F.S kasut beli 4? alamak. kopak ler ai mcm ni. hahaha