Thursday, September 8, 2011

cerita cinta saya.




hye peeps :)



dah lame tak menjiwang kat belog sendiri. mentangmentang tengah tengok cite syurga cinta kat tv. semangat kot tetibe nak update pasal cinta. awww. suke mak noks. actually raya ke5  itu hari si miawmiaw datang rumah saya for the 1st time. hehehe. sweet sangat die. datang bawak kueh raya and lemang bagai. diiringi adik die ngan bf beliau. kesian adik pening nak datang sini. memang pening kot. jalan tu lagi teruk daripada jalan selekohselekoh bukit putus kuala pilah-seremban tau. sangat adventure uols. soksok kalau nak datang meminang saya sila bawak penadol bebanyak tau. :p



 eh. sopannye saya.



 kau hado? orang giler je yang pakai sunglasses dalam umah.



 berkilat giler muka aku wei. punye la malas. pakai bedak pon malas.



adik and her bf, aril. aril ni muka sebijik cam miawmiaw. 



 awak. thanks datang umah kite yang jauh ni. nanti datang lagi tau.



okbai. dah abes. kite tibetibe malu plak. :p



With ♥ LoLa




♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

3 0 merepekmeraban:

mizz shaa said...

cweet....kekl 4eve ek........

♥miSSLoLa♥ said...

@mizz shaa tq dear :)

Anonymous said...

syiok la noh...tp nk gtau cket la..jalan bukit pts dr semban nk ke kuala pilah dh ok sb dh buat jalan baru ha..dh xfenin2 taw...huhu