Monday, September 12, 2011

hari pertama seorang super senior.




hye peeps :)



hari pertama aku jadi super senior meme hebak la. semangat giler nak pegi kelas pukul 8 tu. lastlast cancel. nak pegi kelas kul 10 pun cancel gak. balik tu singgah rumah wani. angkut barang. balik sambung kemas bilik. hasilnye. taraaa. *gambar nanti update



macam sem lepas. aku still duk kolej kediaman taman universiti (kktu). tapi budak hitam tak dapat sebilik. aku heuheu duk sebilik. pija, muni ngan eika pulak sebilik. tapi cian la dieorang. dapat housemate cam haremm. boleh pulak conquer space untuk 2 orang tuk die sensorang. die ni agak berumur sikit la. tapi jangan la sukesuki buat macam tu. kite kan bayar hostel ni same banyak je. orang laen pon nak selesa macam kau jugak. eh. aku pulak yang emo. okey la. nak siapsiap. lapar. hari ni belom jumpa nasi lagi. ni pon taip entry sambil tangan ketaketaq. okfine tipu. bye.



With ♥ LoLa




♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

3 0 merepekmeraban:

CIK MAY said...

selamat study.. ^^

CIK FERRA AWW said...

haha bese lah tu. tapi kita akan kenal som1 better kalau kite tgal ngn dia. trust me. lagi2 perempuan. mmg susah nak hidup beramairamai

♥miSSLoLa♥ said...

@CIK FERRA AWW huu. betoi. nk idup sorang2 pon susah gak. hikhikhik.