Thursday, September 15, 2011

sila rasa bersyukur cepatcepat




hye peeps :)


1st week ni memang la macam free je kan. so aku pon macam boleh update selalu walaupon pemalas yang amat. tetibe rase bilik ni heaven jer kalau tido siang mahupon malam sebab sejuk. nak bangun pagi jangan cakap la. punye la malas. tambah plak jauh dari tingkap so korang boleh imagine cahaya yang suramsuram tu memang syiok la tido tanpa memikirkan psm II. demn.



anyhoo, our class dah start and yang best sekali most of our class dekat faculty yang baru siap. yeay. bersyukur sesangat sempat gak gune fakulti baru merase belaja dalam bilik kuliah baru yang tak berapa nak lengkap fasilitinye. sabo jer la. tapi okey wat dari duk fakulti lama yang macam rumah kedai tu. kalau tak nanti time datang konvo ko datang tengok bangunan fakulti dari jauh jer la ye dak. mintakmintak dewan tu cepat siap. nak merasa konvo kat dewan baru lak. pastu nak solat kat masjid baru. sume aku nak la kirenye. so, majulah uthm untuk negara. #tetibe




yeay. nampak macam best. tapi tong sampah pon takde. O.o



 akuu pening wei tengok gambar ni. tapi nak letak gak. pedulik ah.



tetibe suke gambar ni. sebab nampak eika macam kagum ngan aku. :p



 ni gambar terlatest amik pagi td. menyampah lak bile tengok lelame.



okbai. nak tido. next class pukul 5.



With ♥ LoLa




♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

0 0 merepekmeraban: