Saturday, December 10, 2011

kekok macam first time.




hye peeps :)



sumpah aku rindukan belog ni. lame tak menaip merepek dekat sini. aku rindu nak buat luahan hati limpa jantung kat belog ni. sorry stalker sebab buat korang tertunggutunggu entry baru daru gua. maklum la. student tahun akhir yang busy. memang busy. sangat busy. tak boleh nak gambarkan dengan katakata kebusyan itu. cerita sudah aku kumpulkan berbakulbakul tuk kalian semua. tapi nak taip 1 entry tu punyalah tak berdaya. insan yang lemah betol la ko ni syulola. meh aku update secara berjemaah je la ye. giler kau nak buat 1,1 entry. menangis penyelia PSM aku karang kalau tengok belog aku lagi maju dari tesis.


1. busy.busy.busy. cant u imagine student last year punye busy.

2. final exam starting 9 january till 19 january 2012. ade lebih kurang sebulan untuk title student.

3. we are the champion for mini explorace. weehuuu. gigih berlari okey.

4. menyesal tengok ombak rindu. asal kuar lagu tu je air mate meleleh. bencibenci. 


eh tu je la. nnt tambah lagi. manyak keje. nah amek ni gambar terbaru retis. :D






With ♥ LoLa




♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

0 0 merepekmeraban: