Sunday, January 29, 2012

debaran ajl 26




hye peeps :)






debaran la sangat. macam la aku kipas susah mati ajl pon. tapi disebabkan aku ni dah takde keje duk kat rumah. jadi marilah kite melayan ajl ye. kalau aku kat hostel sure aku layan live streaming tv3 kt ucitv uthm. tu pon kalau tak sangkutsangkut la. bersyukur la boleh tengok live kan.



12 finalis untuk AJL 26 ialah :


  1. wanita seluruh dunia - projek pistol
  2. sedetik lebih - jaclyn victor
  3. kekanda adinda - atilia & monoloque
  4. penakut - yuna
  5. kalau berpacaran - suhaimi mior hassan, ana raffali & altimet
  6. cinta muka buku - najwa latif
  7. karma - faizal tahir
  8. kosah hati - alyah
  9. sungai lui - aizat
  10. gadis semasa - yuna
  11. awan nano - hafiz
  12. beribu sesalan - 3 suara



fav #1 : 3 suara



 fav #2 : alyah



 fav #3 : faizal tahir




p/s - tema untuk ajl kali ni ialah air. so sila pakai baju hujan kalau nak tengok malam karang. heee. favorite aku untuk ajl tahun ni ade 3. selalu yang aku suke tu mesti kalah. hahaha. style macam takde taste je kan.




With ♥ LoLa




♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

0 0 merepekmeraban: