Tuesday, January 31, 2012

kena study lebih




hye peeps :)



penat la perform wif 3 suara malam ahad hari tu. dah 2 hari pon tak ilang penat lagi. naseb dapat 2nd winner. kalau tak memang penat la ai dengan bella heuheu and eika zakaria praktis selama ni. so hari ni ai lepak je kat rumah. tengok tv. layan citecite kegemaran. lepas tu sambung study. maklum la. exam dah nak dekat.



banyak kan buku yang nak kena study. setakat ni baru 2 buku aku dah khatam.



yang ini takde kena mengena. tapi aku teringin la. dengar cite ade new branch dekat mentakab. nanti kite serbu ye. tunggu kaya. :)



anyhoo, my bff dah kawen. beliau cantek sangat. super duper gojes. maybe akan ade entry khas tuk beliau. sekarang tengah tunggu gambar dari syira. so kalau ade gambar aku update. kalau takde. ni je la. hikhikhik. aku pegi wedding die dengan mak n along&family. datang time orang nak bersanding. so memang takde mase la nak beramas mesra dengan pengantin kan.



santek kan die. aku doakan kau bahagia jue. aku tumpang hepy. nak tunggu turn aku tah bile. kalau ade rezeki ade la. kalau tak. biar je la aku macam ni. demn. taip sambil air mata meleleh laju. 



p/s - from now onwards. pls jangan cakap, cerita dan rancang pasal kawen. pls. pls.pls. terutama adik2 tersayang (pija n bella). korang sayang kasu kan. #okbai



With ♥ LoLa




♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

6 0 merepekmeraban:

^_^ nuerul ^_^ said...

pssttt.pengapit tu single lg tak?? hikhikhik

Anonymous said...

pija xpatut tanya yg pengapit tu... cer tanye yg pkai bajumerah tu ke :P -bella malas sign in-

akuorangsakit said...

Kelakarlah awak ni :-) Study novel sungguh2 :-)

♥miSSLoLa♥ said...

@^_^ nuerul ^_^ yg bju merah xnk tanya? hahaha

♥miSSLoLa♥ said...

@Anonymous hikhikhik. kasu baru nk suggest yg merah tu kt die. hahaha

♥miSSLoLa♥ said...

@akuorangsakit hikhikhik. mne de kelakar. tapi kite suke gelak je. :)

ketawa tu pengubat sakit :)