Friday, January 27, 2012

merindui mereka




hye peeps :)



aku dah abes belajaq. in the other words aku dah jadi penganggur terhormat kat rumah ni. masih mencaricari kerja. tengah update resume. sebenarnye aku risau sikit pasal resume ni. takot format resume aku ni tak diguna pakai dah. itu la pasal. orang buat finishing school kau tak nak join. sekarang mengagau nak buat resume. waaa. saatsaat ni aku rindu time belajar dulu. time hari jumaat macam ni. balik kelas aplikasi. pegi makan. balik tidoq. heaven betoi time jadi student kan.



maybe it takes time tuk aku biasekan diri and lupekan zaman belajar ni. tapi kenangan ni memang aku tak lupe la. nak kena set mind balik ready tuk zaman bekerja pulak.



 versi skema :)



 versi kandid :)



 aku rase kelakar la bile tengok boys duduk macam ni.



versi lompat. aku tgk je kat belakang tu. hehehe.



 muka syaiton.



 versi tangga.



 hero korea!!! awww.



 proud to be uthmrian :p



5 of us. miss them too much!



p/s - rindu dieorang. rindu nak gelak kuatkuat. :(


With ♥ LoLa




♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

0 0 merepekmeraban: