Friday, January 6, 2012

minggu yang menyeramkan!




hye peeps :)



final exam dah start 3hb itu hari. tapi disebabkan 1st paper aku start 2nd week maka apa lagi. bersenang lenang lah dikau di minggu studyweek dah bersusah payah study di 1st week exam. pening ayat aku kan. lantak la. aku dah pening pening study subjek ekonomi pembinaan. banyak nau nak kena kira. nak ingat step lagi la. ngeee. merungut plak kan. malam ni aku study kat bilik je sebab kekuatan untuk ke library tu dh kurang. penat weh seharian kt library. bunyi macam rajen nau je ke library kan. jangan tertipu. pegi library pon sebab nak tanya member yang lebih sifu dalam bab2 yang aku bongok. huu. terima kasih imah dan kawankawan sebab beri tunjuk ajaran sesat.



 bubye meja. aku terpakse melarikan diri dari meja yang penuh duniawi dan sempit itu.



melepak study kat bawah. kalau penat boleh baring terus. :)



With ♥ LoLa





♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

2 0 merepekmeraban: